heel goed nieuws!

Samenwerking met beoogde nieuwe eigenaren HEMA

Op vrijdag 20 november spraken wij met de beoogde nieuwe eigenaren van HEMA, investeerder Parcom en Mississippi Ventures, de investeringsmaatschappij van de familie Van Eerd.  Zij willen, als ze HEMA hebben overgenomen met ons burgerinitiatief samenwerken. Het feit dat zoveel fans kenbaar hebben gemaakt HEMA te willen steunen is van grote waarde voor de nieuwe eigenaren.

“We zijn enorm blij met de steun van al die betrokken HEMA-fans.Het geeft ons aan hoe geliefd de HEMA is en dat geeft vertrouwen voor de toekomst”

Ton van Veen – CFO JUMBO (vertegenwoordiger van Mississippi Ventures)

De details over de samenwerking tussen HEMA en ons burgerinitiatief wordt in januari uitgewerkt. Tot half december werken Parcom en Mississippi aan de overname van HEMA. Er wordt onder andere gesproken met de Nederlandse grote banken, ING, Rabobank en ABN-AMRO. Aan deze banken wordt gevraagd of ze leningen willen verstrekken tegen schappelijke rentes. 

Als dat alles rond is hopen we te kunnen zeggen dat HEMA weer in veilige handen is met de hulp van een familiebedrijf, geduldige kapitaalverschaffers en de steun van duizenden fans, waaronder jij! 

Ondertussen kunnen fans zich blijven aansluiten bij ons initiatief. Hoe meer mensen laten zien dat ze van HEMA houden, hoe beter.

Aansluiten bij ons initiatief kan door je in te schrijven op de nieuwsbrief of nu al geld in te leggen via Nxchange. En natuurlijk door je vrienden en familie te vertellen over de mogelijkheid om mee te doen!

meedoen? zo werkt het.

stap 1.

Schenk een kopje koffie in. Thee mag natuurlijk ook.
Wil je er echt een feestje van maken, neem er dan een tompouce bij ;-).

stap 2.

Bedenk alvast hoeveel je wil inleggen. Wat kan je missen? Meedoen kan al vanaf een tientje. Maar heb je vertrouwen in een duurzame toekomst voor HEMA, dan mag je uiteraard meer inleggen. 

Als het stichting HENA uiteindelijk lukt om aandelen HEMA te kopen, dan krijg jij jouw deel. Dus hoe meer je inlegt, hoe groter jouw deel.

stap 3.

Klik op de DOE MEE knop. Je komt dan op het investeringsplatform van Nxchange. Hier kan je geld inleggen.

Je moet best veel stappen doorlopen, maar dat is omdat Nxchange onder toezicht staat van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Het platform moet zich dus aan heel veel regels houden. We hebben een instructievideo gemaakt die je helpt bij het doorlopen van de stappen.

uitleg koop de hema

Wat is het plan van Koop de HEMA? Mei Li legt het uit in een korte video.

Instructievideo

Bekijk de KoopDeHema instructievideo. Hierin kan je het hele proces van geld inleggen zien.

Wij houden van HEMA. En jij? Laat je naam en mailadres achter en blijf op de hoogte van deze actie.

[forminator_form id="301"]
Copyright 2023 © All rights Reserved. Design by Cogonez