zou jij
ook een stukje hema willen?

ZO DOE JE DAT

KoopDeHEMA is een initiatief van stichting HENA. Deze stichting is opgericht met het doel om aandelen HEMA te kunnen kopen. En dat willen we samen doen met zoveel mogelijk ‘normale’ mensen. Met mensen die HEMA een warm hart toedragen, met mensen die geloven in rendement op een lange termijn, met mensen zoals jij. Want met heel veel kleintjes zijn wij groot. Samen kunnen we geschiedenis schrijven. Doe jij mee? Volg dan de 3 stappen!

stap 1.

Schenk een kopje koffie in. Thee mag natuurlijk ook.
Wil je er echt een feestje van maken, neem er dan een tompouce bij ;-).

stap 2.

Bedenk alvast hoeveel je wil inleggen. Wat kan je missen? Meedoen kan al vanaf een tientje. Maar heb je vertrouwen in een duurzame toekomst voor HEMA, dan mag je uiteraard meer inleggen. 

Als het stichting HENA uiteindelijk lukt om aandelen HEMA te kopen, dan krijg jij jouw deel. Dus hoe meer je inlegt, hoe groter jouw deel.

stap 3.

Klik op de DOE MEE knop. Je komt dan op het investeringsplatform van Nxchange. Hier kan je geld inleggen.

Je moet best veel stappen doorlopen, maar dat is omdat Nxchange onder toezicht staat van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Het platform moet zich dus aan heel veel regels houden. We hebben een instructievideo gemaakt die je helpt bij het doorlopen van de stappen.

Instructievideo

Bekijk de KoopDeHema instructievideo. Hierin kan je het hele proces van geld inleggen zien.

uitleg koop de hema

Wat is het plan van Koop de HEMA? Mei Li legt het uit in een korte video.

Wij houden van HEMA. En jij? Laat je naam en mailadres achter en blijf op de hoogte van deze actie.

Copyright 2022 © All rights Reserved. Design by Cogonez