wat jammer
dat je niet meedoet!

weet je het zeker?

Meedoen met KoopDeHema is goed voor iedereen. Tenminste, als het ons lukt om een stukje HEMA te kopen. Jij kan dan ook een stukje HEMA in je bezit krijgen. En dat is niet alleen heel leuk, maar ook goed voor een duurzame toekomst van HEMA.

Wanneer je meedoet, maar het lukt ons niet om een stukje HEMA te kopen, dan kan je je geld terugstorten. Je bent dan slechts 1% van je inleg kwijt, want dat bedrag gaat naar het platform nxchange om tegemoet te komen in de administratieve kosten.

Wat je ook beslist, wil je ons wel volgen? Klik hieronder om ons te volgen op social media.

En heb je je bedacht en wil je tóch meedoen? Lees dan op deze pagina hoe je dat doet.

Wil je meedoen? Zo doe je dat:

KoopDeHEMA is een initiatief van stichting HENA. Deze stichting is opgericht met het doel om aandelen HEMA te kunnen kopen. En dat willen we samen doen met zoveel mogelijk ‘normale’ mensen. Met mensen die HEMA een warm hart toedragen, met mensen die geloven in rendement op een lange termijn, met mensen zoals jij. Want met heel veel kleintjes zijn wij groot. Samen kunnen we geschiedenis schrijven. Doe jij mee? Volg dan de 3 stappen!

stap 1.

Schenk een kopje koffie in. Thee mag natuurlijk ook.
Wil je er echt een feestje van maken, neem er dan een tompouce bij ;-).

stap 2.

Bedenk alvast hoeveel je wil inleggen. Wat kan je missen? Meedoen kan al vanaf een tientje. Maar heb je vertrouwen in een duurzame toekomst voor HEMA, dan mag je uiteraard meer inleggen. 

Als het stichting HENA uiteindelijk lukt om aandelen HEMA te kopen, dan krijg jij jouw deel. Dus hoe meer je inlegt, hoe groter jouw deel.

stap 3.

Klik op de DOE MEE knop. Je komt dan op het investeringsplatform van Nxchange. Hier kan je geld inleggen.

Je moet best veel stappen doorlopen, maar dat is omdat Nxchange onder toezicht staat van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Het platform moet zich dus aan heel veel regels houden.

uitleg koop de hema

Instructievideo

Bekijk de KoopDeHema instructievideo. Hierin kan je het hele proces van geld inleggen zien.

Wat is het plan van Koop de HEMA? Mei Li legt het uit in een korte video.

Wij houden van HEMA. En jij? Laat je naam en mailadres achter en blijf op de hoogte van deze actie.

Copyright 2022 © All rights Reserved. Design by Cogonez